Minä olen-

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä, ajatuksista, tunteista ja hoitamisesta. Tulipa perushoitaja koulun aikana luettua kirjaston lähes kaikki luontaislääkinnästä ja eri hoitomuodoista kertovat kirjat.

Reiki energiahoitojen myötä aloin ymmärtämään myös meitä ympäröivän näkymättömän maailman. Matka on ollut haasteinen, täynnä naurua ja kyyneliä, suuria tunteita, jotka ovat muokanneet minusta sen, joka olen tänä päivänä. Olen löytänyt elämäni solmukohdat ja saanut ne avattua. Olen löytänyt rakkauden ja luottamuksen. Siitä syntyi vahva luottamus sisäiseen ääneen, intuitioon sekä korkeimpaan.

Erilaisten hoitotekniikoiden opiskelu on antanut mahdollisuuden hyvinkin kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Ajatuksena parasta mahdollista hoitoa juuri tähän hetkeen. Silti hoito on aina se pieni hetki ja lopullinen vastuu on asiakkaalla. Oletko valmis muuttamaan tapojasi? Kuinka paljon olet valmis tekemään itsesi hyväksi? Kukaan ulkopuolinen ei voi sinua muuttaa/korjata. Kaiken täytyy lähteä itsestä! Tukea, apua, neuvoja saa aina!

Parhainta itsehoitoa minulle on Shindo® , fyysistä venytystä, syvään hengitystä, tunteiden tunnistamista ja rentoutumista.

Kaikki ne asiat, jotka ovat minua auttaneet, olen rohkeasti laittanut kiertoon. Olen ohjannut erilaisia sisäisen kasvun ryhmiä sekä  meditaatio- iltoja ja pitänyt muutamia luentoja minulle rakkaista aiheista.

Tässä hetkessä eläen ja omia voimavaroja kuunnellen järjestän erilaisia hyvinvointitapahtumia myös tilauksesta.

Koulutukset:

Perushoitaja v.1995 Kokkolan terveydenhuolto-oppilaitos

Diplomi vyöhyketerapeutti v.1998 Kälviänseudun opisto

Koulutettu hieroja v.2001 Vuokatin urheiluopisto

Shindo® rentoutusohjaaja v.2012 Shindo syventävät opinnot v.2014

Shindo® hoitaja ja kouluttaja  v.2015

Rentoutusvalmentaja v. 2017

Kokonaisvaltainen jooga ohjaaja v.2017

Mentaalivalmentaja v.2018

Lyhyt kurssit:

Reiki 1  v.1999 Reiki 2  v.2000

Lappcreamin yrtti-ja turvehoito kurssit v.2000

Aromaterapia v.2002

Intialainen päänhieronta v.2003