Energiahoidot

Energiahoito tasapainottaa koko kehoa ja mieltä

Kaikki elämä on energiaa. Fysiikan lakien mukaan kaikki kappaleetkin ovat energiaa. Energia on vain niin tiivistynyttä, että voimme nähdä sen.

Vanhojen sanskriitin kielisten teosten mukaan myös ihmisessä on energiakeskuksia ja energiakanavia. Elämänenergia on hyvin hienojakoista. Se reagoi nopeasti kaikkiin muutoksiin niin fyysisiin kuin psyykkisiinkin. Näitä elämänenergian keskuksia, chakroja voidaan hoitaa, tasapainottaa ja puhdistaa.

Hoitoni on aina yksilöllinen, juuri sinulle sopiva. Hoito voi olla hyvin fyysinen,kosketusta sisältävä rentouttava,rauhoittava hoito tai se voi olla hyvinkin syvälle omaan elämäntilanteesesi menevä ns.puhdistava hoito, jolloin voin intuitioni johdattama avata elämäsi solmukohtia.

Avoimuus ja luottamus sekä tässä hetkessä oleminen johdattaa meitä usein näkemään elämäntilanteemme uudessa valossa. Me olemme peilejä toinen toisillemme. Voimme auttaa toisiamme näkemään myös itsemme eri valossa. Pyrkimyksenä on tasapaino kaikkien olemuspuoliemme välillä. Kun uskallamme kohdata itsemme ja omat heikkoutemme olemme tiellä kohti Pyyteetöntä Rakkautta. Vain rakastamalla itseämme,voimme rakastaa muita.