Klassinen hieronta

Klassinen hieronta

Hieronta voi olla oireiden mukaista hierontaa esim. alaselkä kivut, niska-hartia vaivat, käsien puutuminen yms. tai rentouttava hieronta aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Aromahieronta

Hierontaan saa lisää vaikutusta eteerisillä öljyillä. Eteerinen öljy valitaan asiakkaa tarpeen mukaan esim. eukalyptus ja greippi virkistävät, laventeli rauhoittaa ja jasmin antaa ripauksen ylellisyyttä. Hierontaote on aromahieronnassa kevyempi ja rauhallisempi. Tarkoituksena on antaa öljyn imeytyä verenkiertoon.

Aromahierontaa ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Hunajahieronta

Hunaja sivellään iholle ja lihakset hierontaan hunajalla pehmeäksi.Hunaja irroitetaan iholta pehmeästi tassuttelemalla.Iho nousee kevyesti ylöspäin ja muuttuu valkoiseksi.Pintaverenkierto sekä aineenvaihdunta lihaksissa tehostuvat.Lopuksi hoitoalue peitetään kuumalla,kostealla pyyhkeellä ja annetaan lopun hunajan imeytyä ihoon.Hoidon jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut.

Suklaahieronta

Rentouttava koko kehon suklaahieronta tehdään lämpimällä suklaaöljyllä. Kevyet ja laajat hierontaotteet rentouttavat niin kehon kuin mielenkin.Hieronnan jälkeen suklaantuoksu ympäröi sinut koko loppupäivän.